Nogometni klub "Karlovac 1919"

Igor Pamić: Teren bio vrlo loš, iz ovakvih utakmica pamte se samo bodovi

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda u gostima

"Grobničan" - "Karlovac 1919" 0:1

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su danas u Čavlima u dvadesetom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Grobničana" s 1:0. Pobjednički pogodak postigao je u 45. minuti Petar Tankosić uz asistenciju Ivana Krstanovića. Karlovčani su bili oslabljeni, jer zbog bolesti nije bilo Ivana Matyaza, a zbog obaveza u U19 reprezentaciji Hrvatske nije bilo Ante Utrobičića. Igralo se na vrlo lošem terenu, pa ni igra nije bila kvalitetna. Bio je to susret s malo prilika, no, Karlovčani su svoju iskoristili i došli do vrijednih bodova. Trener karlovačke momčadi Igor Pamić bio je zadovoljan osvojenim bodovima.

-Nikada nismo igrali na lošijem terenu, nije se u ovakvim uvjetima moglo bolje igrati. Tri boda se pamte i to je u ovom trenutku najvažnije. Bila je to utakmica s malo prilika, mi smo svoju iskoristili i došli do pobjede. Iz ovakvih utakmica pamte se samo bodovi, kazao je trener Igor Pamić.

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Marković, Barać, Gabrijel Stepinac, Stanić (od 87. Međimorec), Ribar, Paracki, Krstanović, Zavalić, Budimir, Pamić i Tankosić. Karlovčani su na trećem mjestu tablice s 37 bodova. Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u petak, 29. ožujka od 18 sati na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u 21. kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Hrvaca".