Sportski vikend

Nogometaši i rukometaši gostuju, odbojkašice "Kelteksa" dočekuju ekipu "Marine Kaštela"

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogometaši idu u Ploče

Treće gostovanje zaredom nogometaša "Karlovca 1919"

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u osamnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige u Pločama kod momčadi "Jadrana Luka Ploče". Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "Marine Kaštela". Susret počinje u 20 sati.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u Križevcima u četvrtom kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige kod momčadi "KTC-a". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u Zadru u petnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Zadra 1954". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju na igralištu u Ilovačkoj šumi u sedamnaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Brezovice". Utakmica počinje u 10 sati.

Košarkaši "Šanca" igraju u nedjelju u Pazinu u posljednjem osamnaestom kolu Druge košarkaške lige zapad za muške s momčadi "Istre" iz Pule. Utakmica počinje u 17 sati.

Proljetni dio prvenstva u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Karlovačke županije počinje u nedjelju, 10. ožujka susretima petnaestog kola. Od 14 sati i 30 minuta sastaju se: "Zrinski Ozalj" - "Ogulin", "Vojnić 95" - "Slunj", "Vatrogasac" - "Duga Resa 1929", "Draganić" - "Croatia 78" i "Dobra" Sveti Petar - "Barilović". Slobodna je "Mladost" iz Rečice.

U subotu se igraju susreti šesnaestog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug za muške. "Korana" iz Slunja dočekuje od 16 sati momčad "Rijeke". "Kupa" iz Ozlja dočekuje od 17 sati ekipu "Crikvenice".

Ovaj vikend igraju se susreti dvadesetog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Karlovački "Željezničar" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Karlobaga". "Mostanje 1949" gostuje u subotu od 17 sati u Puli kod "Uljanika". "Rakovica" dočekuje u nedjelju od 15 sati na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama ekipu "Goranina" iz Delnica. "Obrtnik" iz Ogulina igra u nedjelju od 17 sati na kuglani u Otočcu s ekipom "Karlobaga".

U subotu se igraju susreti posljednjeg osamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. "Ogulin" dočekuje od 10 sati ekipu "Zaprešića". "Kupa" gostuje od 13 sati u Otočcu kod "Gacke". "Karlovac" gostuje od 15 sati u Zagrebu kod ekipe "Sidre".