Nogometni klub "Karlovac 1919"

Karlovački nogometaši nastavili gostujuću turneju pobjedom u Zagrebu nad "Trnjem"

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda u Zagrebu

"Trnje" - "Karlovac 1919" 0:1

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su danas u Zagrebu u sedamnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Trnja" s 1:0. pobjedu karlovačkoj momčadi donio je Zvonko Pamić pogotkom u 37. minuti. Gosti su bili bolji u prvom poluvremenu, a domaći igrači u drugom. Tako su nogometaši "Karlovca 1919" u prva dva proljetna kola u gostima ostvarili dvije pobjede i osvojili maksimalnih šest bodova.

-Bila je to tvrda utakmica, kakvu smo i očekivali. Dominirali smo u prvom poluvremenu, diktirali smo tempo i tada smo i postigli pogodak. U drugom dijelu utakmice oni su bili bolji, ali nisu stvorili neku ozbiljniju priliku. Postigli smo jedan pogodak, nismo više niti zaslužili, ali to je bilo dovoljno, kazao je trener Igor Pamić.

Zbog tri žuta kartona u momčadi nije bilo Ivana Matyazha, a na klupi je sjedio novi igrač Ivan Krstanović. "Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Marković, Barać, Gabrijel Stepinac, Stanić (od 88. Tankosić), Utrobičić, Ribar, Paracki, Zavalić, Budimir (od 90+2 Međimorec), Viduka (od 61. Kopljar) i Pamić. Karlovčani su na trećem mjestu tablice s 33 bodova. Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu, 9. ožujka od 15 sati i 30 minuta u osamnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige u Pločama kod momčadi "Jadrana Luke Ploče".