Nogometni klub "Karlovac 1919"

Odličan početak karlovačkih nogometaša u drugom dijelu prvenstva, pobjeda u Ždralovima

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda u gostima

"Mladost Ždralovi" - "Karlovac 1919" 2:3

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su danas u Ždralovima u šesnaestom kolu, prvom u proljetnom dijelu prvenstva, SuperSport Druge nogometne lige momčad "Mladosti Ždralovi" s 3:2. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:1. Domaćin je poveo u desetoj minuti pogotkom Nikole Marića. Karlovčani su došli do izjednačenja u 34. minuti, a strijelac je bio Josip Budimir, nakon odlične solo akcije. Nogometaši trenera Igora Pamića ušli su agresivno u drugom poluvremenu i poveli u 48. minuti s 2:1. Pogodak je postigao Ivan Matyazh. Centaršut Zvonka Pamića s desne strane i Matyazh glavom postiže pogodak. Domaćin je izjednačio na 2:2 u šezdesetoj minuti, a strijelac je bio Dmytro Lopa. Pobjednički pogodak za karlovačku momčad postigao je kapetan Zvonko Pamić u 67. minuti iz slobodnog udarca s 29 metara.

-Bio je ovo pravi derbi, odlična utakmica, pobjeda protiv zaista odlične momčadi. Bila je ovo jedna od naših najboljih utakmica. Imali smo nešto više pravih prilika. Ušli smo malo sa strahom u utakmicu, ali kasnije je bilo u redu. Utakmica je bila vrlo teška psihički i fizički. Pobjeda je vrijedna, njome smo si kupili sedam dana mira, kazao je trener Igor Pamić.

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Šteko, Barać, Gabrijel Stepinac, Utrobičić, Ribar, Paracki, Zavalić, Budimir (od 64. Kopljar), Kurečki (od 64. Stanić), Matyazh i Pamić. Karlovčani su na trećem mjestu s 30 bodova. Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu, 2. ožujka od 15 sati u sedamnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige u Zagrebu kod momčadi "Trnja".