JU Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije

Nova ravnateljica Agencije Maja Dujmović

VIŠE IZ RUBRIKE

Odlučeno

Dujmović je dosadašnji radni vijek provela u EU fondovima u dijelu sustava koji nadzire napredak projekata

Upravno vijeće Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije obavještava javnost kako je na sjednici Upravnog vijeća održanoj dana 23. veljače 2024. (petak) donesena Odluka o imenovanju nove ravnateljice Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije.

Naime, dana 15. siječnja 2024. Upravno vijeće Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije raspisalo je javni natječaj za imenovanje ravnatelja Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije na vrijeme od četiri godine koji je dana 19. siječnja 2024. objavljen u „Narodnim Novinama“ (broj 8/24) i na mrežnoj stranici Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije www.ra-kazup.hr

Na javni natječaj pristigle su tri pravovremene prijave.

Upravno vijeće utvrdilo je kako svi kandidati zadovoljavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Nakon razmatranja njihovih prijedloga četverogodišnjeg okvirnog programa rada (koji su bili dužni priložiti prijavi na javni natječaj) te nakon provedenog postupka pisane provjere znanja i razgovora (intervjua) s kandidatima, na sjednici Upravnog vijeća Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije donesena je odluka kojom se Maja Dujmović imenuje za ravnateljicu Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije na mandat od četiri godine.

Maja Dujmović je dosadašnji radni vijek provela u EU fondovima u dijelu sustava koji nadzire napredak projekata. Trenutačno je zaposlena u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU) kao voditeljica Službe ureda za kontrolu provedbe projekata. Tijekom 13 godina rada u SAFU-u stekla je bogato iskustvo u kontroli troškova i provedbe velikih infrastrukturnih projekata koji se odvijaju diljem Hrvatske. Na dužnost ravnateljice Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije stupit će 1. travnja 2024, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Upravnog vijeća ove Ustanove Ivo Pekić.

Foto: kaportal.hr