Nogometni klub "Ilovac"

"Kanarinci" odradili trodnevne pripreme u Selcu i odigrali dvije pripremne utakmice

VIŠE IZ RUBRIKE

Pripreme u Selcu

Nogometaši "Ilovca" vratili se s trodnevnih priprema u Selcu

Nogometaši "Ilovca" bili su proteklog vikenda na trodnevnim morskim pripremama u Selcu, a odigrali su i dvije pripremne utakmice. U subotu je momčad trenera Marka Poljaka odigrala na pomoćnom igralištu Stadiona "Kantrida" pripremni susret s momčadi Nogometnog kluba "Grbci", koja je član Prve županijske lige Primorsko-goranske županije. "Kanarinci" su pobijedili s 13:0, bio je to jedan malo jači trening. Pogotke su postigli Kladušan tri, po dva Kusanić, Rehorić i Lesić, te po jedan Banjavčić, Vratarić, Vrbetić i Jurčić. "Ilovac" je danas na povratku u Karlovac gostovao kod momčadi "Vrbovskog", koja je član Prve županijske lige Primorsko-goranske županije. "Kanarinci" su pobijedili s 5:0. Po jedan pogodak postigli su Poljanica, Draganjac, Mance, Kusanić i Jurčić.

-Ozbiljno smo shvatili ove pripreme, odradili smo predviđene treninge i odigrali dvije utakmice s lakšim protivnicima, pa smo to iskoristili za uigravanje igre u napadu i popravljanje realizacije. Zadovoljan sam s ova tri dana, a tu je posebno važno bilo druženje, kazao je Marko Poljak.

Nogometaši "Ilovca" igraju u subotu, 24. veljače na stadionu u Ilovačkoj šumi pripremnu utakmicu sa slovenskom momčadi "Kolpe", početak je u 15 sati i 30 minuta.