Sportski vikend

Počinje Liga za ostanak Paket24 Premijer lige, rukometaši "Karlovca" dočekuju "Dubravu"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

Odbojkašice "Kelteksa" igraju važnu utakmicu protiv "Neba" iz Zaprešića

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige momčad "Dubrave" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "Neba" iz Zaprešića. Susret počinje u 20 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" igraju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" pripremnu utakmicu s momčadi juniora "Dinama" iz Zagreba. Utakmica počinje u 12 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u nedjelju u Rijeci u dvanaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod vodeće momčadi "Zameta". Susret počinje u 17 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola Rukometa Karlovac dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trinaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Murvice" iz Crikvenice. Susret počinje u 16 sati.

Košarkaši "Šanca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petnaestom kolu Druge košarkaške lige zapad za muške momčad "Rudara" iz Labina. Utakmica počinje u 15 sati.

U subotu se igraju susreti trinaestog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug. "Kupa" gostuje od 17 sati u Rijeci kod "Mlake". "Korana" je slobodna u ovom kolu.

Ovaj vikend igraju se susreti sedamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. "Rakovica" gostuje u subotu od 15 sati u Rijeci kod "Ričine". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Istre" iz Poreča. "Obrtnik" dočekuje u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Željezničara" iz Karlovca.

U subotu i nedjelju igraju se susreti petnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. "Karlovac" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Ogulina". "Kupa" iz Ozlja dočekuje u nedjelju od 15 sati ekipu "Zaprešića".