Konferencija za medije Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac"

Rukometaši "Karlovca" kreću u subotu u Ligi za ostanak i žele pobjedu protiv "Dubrave"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

U subotu od 17 sati "Karlovac" - "Dubrava"

U subotu počinje natjecanje u Paket24 Premijer ligo. Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu momčad "Dubrave" iz Zagreba. Trenerica Tatjana Rašić i kapetan Domagoj Smojver najavili su utakmicu danas na konferenciji za novinare. Trenerica Rašić kazala je da je ovo bitna utakmica za obje ekipe.

-"Dubrava" je mlada i poletna ekipa s dva starija i iskusnija igrača, to su Marin Buneta i vratar Tomislav Sladoljev, koji je branio i u "Karlovcu". Igraju sustav 6:0 i 5:1, mijenjaju obranu po potrebi. To je jedna kvalitetna momčad i bit će to vrlo zanimljiva i borbena utakmica, rekla je Rašić.

Trenerica Tatjana Rašić dobro je snimila igru "Dubrave" i zna kako treba parirati.

-To je čvrsta i borbena ekipa, samo jedan bod nas dijeli. Moramo dići obranu na višu razinu, igrati čvršće i agresivnije u obrani, ne kao u pripremnim utakmicama. Moramo zabiti što više laganih golova. Dobro je što prvu utakmicu igramo doma, bit ćemo gotovo kompletni, jedino Ivan Bačić nije u konkurenciji za sastav. Nema kalkulacija moramo ići na pobjedu, kazala je Tatjana Rašić.

Kapetan Domagoj Smojver rekao je da je zadovoljan s odrađenim pripremama, a u subotu je bitna pobjeda.

-Zadovoljan sam s odrađenim pripremama, no napokon kreću utakmice, jedva smo čekali. "Dubrava" je kvalitetna ekipa, puna mladih reprezentativaca, brzi su u tranziciji. Moramo obranu dići na višu razinu. U subotu nas zanima samo pobjeda, istaknuo je Domagoj Smojver.