Sportski vikend

Odbojkašice "Kelteksa" igraju važnu utakmicu s imperativom pobjede

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

Karlovačkim odbojkašicama treba podrška publike

Rukometaši "Karlovca" igraju danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu pripremnu utakmicu s momčadi "Varaždina 1930", koja je ušla u Ligu za prvaka Paket24 Premijer lige. Susret počinje u 19 sati i 15 minuta.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "Ribole Kaštela". Susret počinje u 20 sati.

Stolnoteniski klub "Aquaestil" dočekuje u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u osmom kolu Superlige za žene ekipu "Mladosti" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola Rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvanaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Liburnije-Opatije". Susret počinje u 16 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" igraju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" pripremnu utakmicu s momčadi "Kurilovca" iz Velike Gorice. Utakmica počinje u 15 sati.

Nogometaši "Ilovca" igraju u subotu u Črnomlju pripremnu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio sezone s momčadi "Bele krajine". Susret počinje u 15 sati.

Košarkaši "Šanca" gostuju u nedjelju u Rijeci u četrnaestom kolu Druge košarkaške lige zapad za muške kod momčadi "FSV-a". Utakmica počinje u 15 sati.

U subotu se igraju susreti dvanaestog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug. "Kupa" gostuje od 15 sati u Zadru kod "Poličnika", a "Korana" dočekuje od 16 sati na kuglani u Slunju "Bojovnika" iz Trilja.

Ovaj vikend igraju se susreti šesnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 14 sati "Željezničar" dočekuje na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u karlovačkom derbiju "Mostanje 1949". Kuglači "Rakovice" igraju u nedjelju od 15 sati na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama s momčadi "Obrtnika" iz Ogulina.

U subotu se igraju susreti četrnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. "Ogulin" dočekuje u subotu od 10 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Šubićevca" iz Šibenika. "Kupa" iz Ozlja gostuje od 13 sati u Delnicama kod "Goranina". "Karlovac" gostuje od 18 sati kod "Zaprešića".