Atletski klub "RaN 047"

Škola trčanja "RaN 047" proljeće kreće 1. ožujka i trajat će tri mjeseca

VIŠE IZ RUBRIKE

Škola trčanja

U tijeku je prijavljivanje za školu trčanja

Atletski klub RaN 047 i ove godine, nakon uspješnih sedam godina, kreće s proljetnim dijelom škole trčanja. Trajanje škole je tri mjeseca.

Nova generacija proljetne škole trčanja kreće 1.ožujka i  trajat će do 1. lipnja.

Danas mnogo ljudi ne uspijeva iskoristiti svoje trkačke sposobnosti zbog vremenskih ograničenja – previše rada i stresa vodi do nedostatka tjelovježbe. Ukoliko i krenete sami, vrlo brzo, iz raznih razloga, zna doći do odustajanja. Škola trčanja odličan je motivator ukoliko volite trenirati na otvorenom, u prirodi, u društvu i želite promijeniti loše navika, aktivirati cijelo tijelo, pozitivno djelovati na svoje zdravlje, a zahtjeva minimalna ulaganja u sportsku opremu.

Škola trčanja pozitivno djeluje na razvoj sposobnosti i osobina, a poznato je da trčanje uklanja depresiju jednako dobro kao i antidepresivi, te jača mentalno zdravlje.

Kroz školu trčanja: usvajaju se osnovne pravilne tehnike trčanja, razvija opću snagu, jača motivaciju zbog treniranja u grupi, stvaraju se i usvajaju zdrave životne i pozitivne navike. Otklanjanja se svakodnevni stres te ukoliko je trkač zainteresiran, priprema se i za prvu utrku

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail kluba – info@ak-ran047.hr sa naznakom – Škola trčanja RaN 047.