Sportski vikend

Ovog vikenda aktivni košarkaši, odbojkašice, kuglači i kuglačice, atletičari i rukometaši

VIŠE IZ RUBRIKE

Niz događanja

Rukometaši "Dubovca-Gaze" igraju danas prvu pripremnu utakmicu

Rukometaši "Dubovca-Gaze" igraju danas prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio prvenstva u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi jug za muške. Momčad trenera Dragomira Požege igra u Zaprešiću s momčadi "Zaprešića". Susret počinje u 20 sati i 15 minuta.

Članovi Atletskog kluba "Karlovac" nastupit će u subotu u Zagrebu na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke i mlađe juniore, koje počinje u 13 sati i 15 minuta. Paula Bajt nastupit će na 60 metara, Ida Nikolić i Petra Fanjek na 400 metara, Lara Franjković na 3000 metara, a štafeta 4 x 400 metara bit će u sastavu Paula Bajt, Petra Fanjek, Ida Nikolić i Ines Bičak.

Odbojkašice "Kelteksa" igraju u subotu drugu pripremnu utakmicu za drugi dio prvenstva u Superligi za seniorke. Karlovačke odbojkašice igraju od 20 sati u Zaprešiću protiv ekipe "Neba".

Košarkaši "Šanca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u jedanaestom kolu Druge košarkaške lige zapad za muške momčad "Adrie" iz Poreča. Utakmica počinje u 17 sati.

Prvenstvo veterana u malom nogometu Nogometnog saveza Karlovačke županije bit će održano u subotu, 20. siječnja od 14 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik. Na natjecanju će nastupiti osam momčadi, "Karlovac 1919", "Slunj", "Mostanje 1", "Duga Resa", "Mladost" Rečica, "Vojnić 95", "Zrinski Ozalj" i "Mostanje 2". U skupini A su "Karlovac 1919", "Vojnić 95", "Zrinski Ozalj" i "Mostanje 2", a u skupini B su "Mladost" Rečica, "Slunj", "Mostanje 1" i "Duga Resa". Finalna utakmica igrat će se od 20 sati i 25 minuta, a podjela nagrada bit će u 20 sati i 45 minuta.

Ovaj vikend igraju se susreti trinaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 16 sati  "Željezničar" gostuje u Poreču kod "Istre", a "Rakovica u Otočcu kod "Vatrogasca". U subotu od 18 sati  "Mostanje 1949" dočekuje na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Velebita 2" iz Otočca. Kuglači "Obrtnika" dočekuju u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu momčad "Skrada".

U subotu se igraju susreti jedanaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. "Kupa" iz Ozlja gostuje od 12 sati u Šibeniku kod "Šubićevca". "Ogulin" gostuje od 13 sati kod ekipe "Plitvica". Kuglačice "Karlovca" dočekuju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Donata" iz Zadra.