22. Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu

U samo dan i pol prijavljeno je čak 65 ekipa za prvenstvo

VIŠE IZ RUBRIKE

Krenule prijave

Održana prva sjednica Organizacijskog odbora prvenstva

Prva sjednica Organizacijskog odbora 22. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu održana je jučer u Sportskoj dvorani na Rakovcu.  Organizator prvenstva je Rukometni klub Škola rukometa Karlovac, natjecanje će biti održano 7. i 14. travnja u tri karlovačke dvorane, a nastupit će djeca rođena od 2013. do 2016. godine. Predsjednik Organizacijskog odbora Miloš Đanković istaknuo je da je prijavljivanje ekipa počelo 10. siječnja i da je već odaziv iznad očekivanja.

-Mi smo održali prvu sjednicu Organizacijskog odbora našeg 22. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene od 2013. do 2016. godine. U roku jednog i pol dana dogodilo se nešto nevjerojatno, prijavilo se 65 ekipa. To nas stvarno veseli, to znači da ćemo vjerojatno imati više od 200 prijava, što je veliki broj i morat ćemo se dobro pripremiti, kazao je Đanković.

Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu najveće je rukometno natjecanja za mlađe uzraste u ovom dijelu Europe.

-Mi ćemo imati natjecanje u tri dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu te u dvoranama osnovnih škola Grabrik i Dubovac, dakle devet terena, a istovremeno se igra. Mislim da ćemo uspjeti u jednom danu odigrati veliki broj utakmica, ovaj put smo ograničili da ne možemo imati više od 60 ekipa po jednom godištu, jer jednostavno dalje više ne bi mogli. Tako da ovo kako je sada, nadam se da ćemo uspjeti, rekao je Miloš Đanković.