Nogometni klub "Karlovac 1919"

Igor Pamić: Počeli smo s pripremama osam dana ranije, jer mi smo obitelj, a obitelj mora biti na okupu

VIŠE IZ RUBRIKE

Počele pripreme

Nogometaši "Karlovca 1919" do 27. siječnja trenirat će u Karlovcu, a onda idu na pripreme u Medulin

Nogometni klub "Karlovac 1919" počeo je danas na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" s pripremama za drugi dio sezone u SuperSport Drugoj nogometnoj ligi. Trener Igor Pamić napravio je prozivku, pozdravio se sa svim igračima i održao sastanak. U ime Uprave kluba igračima se obratio Bruno Furač. Trener Pamić pojasnio je zašto su pripreme počele osam dana ranije.

-Mi smo obitelj, a obitelj mora biti na okupu. Već danas počinjemo se pripremati za utakmicu prvog proljetnog kola s "Mladosti Ždralovi", ključna će biti utakmica četvrtog kola kod kuće s momčadi "Krka", tada će sve biti jasno, nakon tri susreta u gostima, prvi put ćemo igrati kod kuće. Krećemo u borbu da pokažemo svima koji vjeruju u nas da možemo, a onima koji nas ne vole da pokažemo da smo najbolji. Predobri smo da bi ovu bitku izgubili, došli smo do toga da nas svi respektiraju, rekao je Pamić.

Natjecanje u SuperSport Drugoj nogometnoj ligi počinje 23. i 24. veljače susretima šesnaestog kola. Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u Ždralovima kod momčadi "Mladosti Ždralovi". Karlovčani će trenirati na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek", prvi trening bit će sutra od 13 sati i 15 minuta, a 25. siječnja odigrat će prvu pripremnu utakmicu s "Vukovarom. Momčad zatim ide 27. siječnja na pripreme u Medulin, gdje će biti do 6. veljače. U sklopu priprema sudjelovat će na turniru "Medulin kup". Pamić je rekao nešto više o planu priprema.

-Mi ćemo biti ovdje do 27. siječnja, kada krećemo u Medulin na zajedničke pripreme. Tamo će se raditi više s loptom, imat ćemo četiri, pet utakmica u devet dana. Prije odlaska u Medulin, odigrat ćemo 25. siječnja utakmicu s "Vukovarom", a onda u Medulinu slijedi nastup na turniru. Tražimo protivnika za 10. veljače, a 17. veljače je generalka s juniorima "Dinama" iz Zagreba, kazao je Pamić.

Trener Igor Pamić pun je optimizma i najavio je borbu za prvo mjesto. Pamić je istaknuo da je otišlo pet igrača, među njima je i Ivor Ribar, koji je novi član zagrebačke "Lokomotive", a za sada su došla tri nova igrača.

-Ne mogu više računati na našega Ivora Ribara, s druge strane je jedno veliko zadovoljstvo, jer ovi mladići imaju jedan dobar primjer, gdje oni mogu biti za godinu dana. Taj primjer je Ivor Ribar. Želim mu svu sreću i želim da se ne vrati. Svi govore, kada bi se Ribar vratio, ne, neću da se Ribar vrati, neka on ima svoj put, a mi ćemo se boriti bez njega. Osim Ribara, otišao je Ante Knezović u "Bistru", a još su otišli Mateo Ostović, Eric Tsutida Vanzela i Haoran Li. Za sada su došli Mateo Barać iz "Hrvaca", Antun Marković iz "Slaven Belupa" i Kristijan Kopljar iz "Sesveta", istaknuo je trener Pamić.