Grad Karlovac

Danas započinju Blagdani na Promenadi i Božićni obrtnički sajam

VIŠE IZ RUBRIKE

    Advent u Karlovcu

    Od 17 sati Promenadu će prožeti dobro poznati, tradicionalni adventski mirisi i okusi, spremni ugrijati i raspoložiti sve koji dođu. U isto vrijeme počinje i Božićni obrtnički sajam na kojem će posjetitelji moći kupiti originalne božićne poklone svojim najmilijima i na taj način podržati obrtnike

    Danas započinju Blagdani na promenadi. Već od 17 sati Promenadu će prožeti dobro poznati, tradicionalni adventski mirisi i okusi, spremni ugrijati i raspoložiti sve koji dođu.

    U isto vrijeme počinje i Božićni obrtnički sajam na kojem će posjetitelji moći kupiti originalne božićne poklone svojim najmilijima i na taj način podržati obrtnike.

    Mađioničar i animatori na štulama

    U 17 sati kod Glazbenog paviljona posjetitelje očekuje fantastičan mađioničarski nastup Magic Leona, omiljenog mađioničara svih generacija, koji donosi smijeh, izvrsne trikove i obilje zabave! Dođite, dovedite najmlađe i doživite čaroliju s Leonom.

    Od 18.30 Promenadom će na štulama prošetati čarobni likovi blagdana: djed Božićnjak, Grinč, Jelka i Anđeo, spremni stvoriti nezaboravan doživljaj za sve uzraste. Pridružite im se u blagdanskoj šetnji!

    Svečano otvorenje

    Svečano otvorenje  Blagdana na Promenadi i Božićnog obrtničkog sajma održat će se u 19.30 sati na Glazbenom paviljonu, a u pravu blagdansku atmosferu okupljene će uvesti Radost Božića - nastup Puhačkog orkestra grada Karlovca.

    U 21 sat započet će dugo očekivani koncert Vesne Pisarović uz koju ćemo se prisjetiti hitova koji garantiraju odličan provod. Cjelokupan program po danima potražite na adventukarlovcu.hr.

    Blagdane na Promenadi i Božićni obrtnički sajam svečano će otvoriti: Damir Mandić, gradonačelnik grada Karlovca, Stipo Adžaga, predsjednik Udruženja obrtnika grada Karlovca i Mladen Puškarić, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije.

    Stari grad Dubovac i Sportska dvorana Mladost

    U svom jedinstvenom ambijentu, stari grad Dubovac ovog adventa organizira koncerte, likovne radionice  i besplatan ulaz za obitelji s djecom svake adventske nedjelje. Danas u 19 sati na programu je stručno vodstvo Branič kulom i izložbom “Putovima Frankopana”, a u 20 sati koncert grupe Novi Retro.

    Sportska dvorana Mladost uz božićnu produkciju plesnog kluba st.ART u 19.30 sati postaje pozornica plesnih grupa koje će svojim rasplesanim koreografijama dočarati filmske trenutke i likove božićnog filmskog klasika „Sam u kući“.

    Od danas pa sve do kraja godine  besplatno je  klizanje na velikom Gradskom klizalištu kod Sokolskog doma.

    Organizator manifestacije Advent u Karlovcu je Grad Karlovac, izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i gradska tvrtka Mladost d.o.o.. Sponzori su Karlovačko pivo i Karlovačka banka, a Manifestaciju je kroz Program unapređenja turizma podržala i Karlovačka županija.