Nogometni klub "Ilovac"

Nogometaši "Ilovca" osvojili bod u Zagrebu na gostovanju kod momčadi "Devetke"

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

"Devetka" Zagreb - "Ilovac" 1:1

Nogometaši "Ilovca" igrali su danas u Zagrebu u jedanaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte s momčadi "Devetke" neodlučeno 1:1. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za domaću momčad. "Devetka" je povela u 34. minuti, a strijelac je bio Dominik Kiš. Na odmor se tako otišlo s vodstvom domaćina. "Kanarinci" su izjednačili u 58. minuti pogotkom Mihaela Šaflina. Trener "kanarinaca" Marko Poljak bio je zadovoljan bodom.

-Zadovoljan sam osvojenim bodom na gostovanju, vratili smo se iz rezultatskog minusa i zasluženo osvojili bod. Na početku utakmice imali smo lijepu priliku, da smo je iskoristili, tko zna što bi bilo, Rehorić je pogodio stativu. U završnici utakmice domaćin je radio pritisak, kako bi došao do pobjede, ali smo to izdržali, rekao je Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Vratarić, Markuš, Magdić (od 85. Lesić), Kladušan (od 85. Prežgaj), Valentić (od 63. Valentić), Kusanić, Capan (od 58. Mance), Draganjac, Rehorić i Šaflin (od 63. Boljar). "Ilovac" je deseti na tablici sa četrnaest bodova. "Kanarinci" dočekuju u Ilovačkoj šumi u dvanaestom kolu u nedjelju, 5. studenog od 10 sati momčad "Straže" iz Huma na Sutli.