PU karlovačka

Razbojništvo, krađa, dragovoljna predaja oružja i streljiva

VIŠE IZ RUBRIKE

Iz policijske evidencije

Nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 38-godišnjakinjom, te otuđio novac

U javljanju za naš Radio voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Željko Magdić najprije je izdvojio razbojništvo koje se dogodilo oko 5 sati na benzinskoj postaji na Rakovcu.

-Jutros oko 05.00 sati u Karlovcu, gradskoj četvrti Rakovac, na benzinskoj postaji, nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 38-godišnjakinjom, te otuđio novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a u cilju pronalaska počinitelja provodi se kriminalističko istraživanje.

Izvijestio je i o jednoj krađi.

- Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 49-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj iz stambene zgrade u Ogulinu jučer u popodnevnim satima otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 450 eura.

Policija je zabilježila i jednu dragovoljnju predaju oružja i streljiva.

- Policijskim službenicima u Duga Resi jučer su dragovoljno predane dvije vojničke puške te 85 komada streljiva koji su pronađeni u čišćenju kuće. Predano oružje i streljivo je pohranjeno te će biti uništeno prilikom organiziranog uništavanja, rekao je Magdić.