ČETVRTAK, 31.08.2023.

OBAVIJESTI iz Vodovoda i kanalizacije

VIŠE IZ RUBRIKE

Info iz ViK-a

Prekidi vodopskrbe, sanacije kvarova, najave radova i prometne regulacije

(13:07h) Radovi u Bašćinskoj

Iz Vodovoda i kanalizacije stigla je sljedeća informacija:

Kako su  i najavili, ovog tjedna započeo je niz aktivnosti u donjem dijelu Bašćinske ceste - od križanja sa ulicom Mostanje do križanja s Kalničkom ulicom. U narednom periodu, očekivano mjesec dana, tu će se izvoditi radovi na polaganju drenaže, DTK, kanalica, pripreme za asfaltiranje što znači da će zapravo cijela širina prometnice biti zauzeta strojevima i radnicima. Budući da u ponedjeljak, 4.9. 2023. počinje nova školska godina, dodatno skreću pažnju na tu činjenicu te podsjećaju kako je navedena dionica ionako zatvorena za sav promet, osim vozila stanara, gradilišta i interventnih službi. Posebno apeliraju da ovom dionicom ne prolaze djeca, zbog vlastite sigurnosti.

Obilazni pravci su preko Kalničke, Triglavske ili dolazak u Bašćinsku iz smjera Riječke ulice.

Pozivaju sve sudionike u prometu na pridržavanje privremene regulacije i dodatan oprez, a posebno prema najmlađim sudionicima u prometu.


(13:16h) Povremeni prekidi vodoopskrbe

Zbog mikrolociranja kvarova na sustavu tijekom cijelog dana događat će se povremeni kratkotrajni prekidi vodoopskrbe na području naselja Brodarci, Pokuplje, Mahično, Tuškani, javljaju iz Vodovoda i kanalizacije.
Molimo za razumijevanje, poručuju.

Aktualno stanje i ažurirane statuse u vezi s prekidima vodoopskrbe pratite OVDJE.