Klub spasilaca na vodama Karlovac

Foginovo u znaku vaterpola – počele prijave za tradicionalni turnir

VIŠE IZ RUBRIKE

Amaterski vaterpolo turnir

Prijave za sudjelovanje primaju se na kupalištu kod spasioca, Facebook stranici Klub spasilaca na vodama Karlovac, Instagram profilu @ksvkarlovac ili na broj 091 593 9292

Omiljena ljetna destinacija mnogih Karlovčana ovoga će vikenda biti domaćin tradicionalnog amaterskog vaterpolo turnira, točnije u subotu 8.srpnja.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja turnira koje je po mnogima bilo najbolje do sada, organizatori iz Kluba spasilaca na vodama Karlovac najavljuju još veći vaterpolski spektakl za one željne sportskih avantura ili samo uživanja u vaterpolu na terenu ispod „cenera“. Kvalitetu ovog turnira prepoznao je i Hrvatski vaterpolo savez koji je već drugu godinu jedan od pokrovitelja turnira.

Ispred organizacijskog odbora turnira svoju riječ dao je i Marin Golubić koji je pozvao sve na prijave i istaknuo zadovoljstvo dosadašnjim tijekom priprema.

-Posebno nam je drago, očekujemo stotinjak isključivo lokalnih ljubitelja vaterpola koji se imaju priliku okušati u vaterpolu u svom gradu, protiv svojih sugrađana bez straha od poraza, jer svi koji ovdje nastupe su pobjednici.

Turnir će krenuti od 10 sati, kada se obavi registracijska procedura momčadi, a za kvalitetno sudjelovanje ne postoji dobna granica.

-Ovaj turnir je mjesto okupljanja i zabave sugrađana svih dobnih grupa i posebno nam je drago kada vidimo da ne postoje dobne razlike, koje ovaj sport može  spojiti.

Vaterpolo je sport koji u Karlovcu oživljava ovaj turnir, ali i grupa entuzijasta koji ljeti gotovo svakodnevno uživaju u njegovim čarima.

Zahvaljujemo svima koji na sve načine pomažu održavanju turnira, pokroviteljstva grada i županije omogućuju da ovaj turnir podignemo na nešto višu razinu i da svatko sa sobom ponese uspomenu na turnir gdje god išao.

Golubić  nije želio otkriti o kakvom se iznenađenju za sve sudionike turnira radi, ali je istaknuo da će ovu subotu osim vaterpolskih avantura i poklona sudionike čekati i odlična glazba i hrana kako bi mogli dati sve od sebe u ovom zahtjevnom sportu.

Broj momčadi je ograničen stoga organizatori pozivaju sve da se što prije prijave za sudjelovanje na kupalištu kod spasioca, Facebook stranici Klub spasilaca na vodama Karlovac, Instagram profilu @ksvkarlovac ili na broj 091 593 9292.