PU karlovačka

Prelazio granicu "pod gasom", u krvi imao 2,16 promila

VIŠE IZ RUBRIKE

Granični prijelaz Maljevac

Sud mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana uvjetno na šest mjeseci i tri mjeseca zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Hrvatske

Policijska službenica za odnose s javnošću PU karlovačke  Katarina Nadia Požega, u jutrošnjem izvješću izdvojila je krađu i vožnju u pijanom stanju.

-Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 34-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. listopada 2022. godine do 24. travnja 2023. godine s otvorenog prostora na području Slunja otuđio bakrene kablove, reflektore, osigurače od struje i drugo. Materijalna šteta je više tisuća eura.

-Policijski službenici su u srijedu, 26. travnja, na graničnom prijelazu Maljevac, na ulazu u Republiku Hrvatsku, utvrdili da osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka upravlja 46-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine pod utjecajem alkohola od 2,16 g/kg.

Jučer je uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana uvjetno na šest mjeseci i tri mjeseca zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske.