Ka operativa

Po prvi put "Scena u kvartu", u subotu u Zvijezdi

VIŠE IZ RUBRIKE

Održavat će se jednom mjesečno

Počinje buvljakom, a zvaršava nastupom LED DJ

KA operativa predstavlja svoj novi projekt pod nazivom „Scena u kvartu“.

Zbog trenutnog nedostatka prostora Male Scene program Scena u kvartu održavat će se jednom mjesečno po karlovačkim kvartovima kako bi se čim više uključili lokalni nezavisni umjetnici i izvođači, civilne organizacije, te građani u kreativnom djelovanju i to kroz podršku Saveza i uključivanjem svih članica Saveza s ciljem stvaranja što veće međuorganizacijske povezanosti i kooperacijskog duha.

Tako se ove subote od 16 sati u prostoru Društvenog centra MUZA u ulici Jurja Haulika 22, po prvi put organizira događanje „Scena u kvartu“ u Zvijezdi.

Počinje buvljakom kojeg organizira Udruga Eko Pan. Zatim će biti otvorena likovna izložba Marije Graše koja će od 17 sati, održati likovnu radionicu, a slijedi i slackline radionica.

U 19 sati počinje okrugli stol s bendom, a u 20.30 počinje svirka Tight Gripsa. Završetak je također glazbeni, od 22 sata je nastup LED DJ's. Za sve prisutne pripremljena su brojna iznenađenja.

Program se odvija uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Karlovačke Županije i Grada Karlovca