Javni natječaji

Više od 100 tisuća eura za programe udruga, osigurale gradske tvrtke

VIŠE IZ RUBRIKE

Natječaji su otvoreni do 11.travnja

Vodovod i kanalizacija, Čistoća i Inkasator Karlovac, osigurali su ukupno 103.500 eura

Gradske tvrtke danas su na svojim web stranicama objavile Javne natječaje kojima će financirati projekte udruga u ovoj godini. Ukupno su Vodovod i kanalizacija, Čistoća i Inkasator Karlovac za tu namjenu osigurali 103.500 eura.

Čistoća Karlovac i ove je godine raspisala Javni natječaj za financiranje projekata udruga za 2023. godinu. Udruge mogu prijaviti projekt na jedno od programskih područja: -Podrška i promicanje sporta, Promicanje i razvoj kulture, Rad sa starijim osobama i Zaštita životinja.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja iznosi 37.000 eura. Natječaj je otvoren do 11. travnja 2023. godine. Sva potrebna pojašnjenja, upute i obrasci mogu se preuzeti sa naše web stranice www.cistocaka.hr.

Vodovod i kanalizacija s današnjim danom raspisuje javni natječaj za financiranje projekata udruga u 2023.godini, za programska područja: podrška i promocija sporta, podrška i promocija kulture, rad sa djecom i mladima te rad s osobama s invaliditetom.

Natječaj je otvoren do 10. travnja, a ukupno je osigurano 47 000 €.

Promocija i razvoj civilnog društva pokazatelj su rasta i razvoja jedne zajednice u cjelini, a temelji se postavljaju kroz suradnju i povjerenje među članovima zajednice. Primjer takve suradnje je upravo financijska podrška tvrtki u realizaciji projekata koji oplemenjuju našu lokalnu zajednicu. Natječajna dokumentacija te upute za prijavitelje dostupni su na linku:

https://www.vik-ka.hr/novosti/1270-otvoren-natjecaj-za-financiranje-projekata-udruga-u-2023-godini.html

I Inkasator Karlovac je objavio Javni natječaj za financiranje projekata udruga u ovoj  godini. Ovogodišnjim planom osigurano je 19.500 eura, što je za 6.250 eura više nego prethodnih godina. Udruge svoje projekte mogu prijaviti u 5 programskih područja:

  1. Podrška, promicanje i razvoj sporta za što je osigurano 10.000 eura,
  2. Zaštita potrošača za što je osigurano 1.500 eura,
  3. Podrška osobama s invaliditetom za što je osigurano 3.500 eura,
  4. Zaštita životinja za što je osigurano 1.500 eura i
  5. Očuvanje i zaštita okoliša 3.000 eura.                                                                                Rok podnošenja projektnih prijedloga za financiranje je 11. travnja na propisanim obrascima. Sve dodatne informacije zainteresirane udruge mogu pronaći na mrežnoj stranici:

JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROJEKATA UDRUGA ZA 2023. OTVOREN DO 11.04.2023. - Inkasator