Subota bogata sadržajima kojima je teško odoljeti

VIŠE IZ RUBRIKE

    Provedite današnju subotu u prirodi uz miris i okus kestena te domaćih proizvoda, na Starom gradu Dubovu. Osim ukusnih jesenskih plodova, na Kestenijadi očekuju vas kreativne radionice, igre potrage za kestenima i ponuda proizvoda lokalnih OPG-a.

    Od 11 do 13 sati Knjiguljica pripovijeda „Jesensku bajku“ uz kreativnu igru „Potraga za kestenima“ i kreativnu jesensku radionicu.

    Isto tako od 15 do 17 sati Knjiguljica pripovijeda „Dubovačku priču“ uz kreativnu igru „Potraga za kestenima“.

    Pečene kestene možete kupiti tijekom cijeloga dana. Kućni ljubimci dobro su došli.

    Danas se nastavljaju turističke ture – Karlovac u vrijeme Nikole Tesle. Polazak je u 11 sati ispred Paviljona Katzler. Trajanje je oko 90 minuta.

    Aquatika danas slavi 6. rođendan! Ti povodom časti sve posjetitelje popustom od 50 posto na sve vrste individualnih ulaznica. Podsjećamo, akcija traje do 30 listopada.

    Ako ste se zaželjeli plovidbe Kupom, danas imate priliku ostvariti si želju. Žitna lađa Zora kreće iz Brođana u 11, 13 i 15 sati. Broj osoba je ograničen za svaku plovidbu pa na vrijeme rezervirajte svoja mjesta. Informacije i rezervacije: 098 171 6423 ili info@aurora-experience.com

    U Gradskom kazalištu Zorin dom od petka traje Međunarodni festival suvremenog plesa i izvedbenih umjetnosti, KARLOVAC DANCE FESTIVAL. Večeras je na repertoaru plesna predstava "KILL B.", Bruno Isaković i Mia Zalukar. Početak je u 20 sati.

    Više informacija potražite na mrežnim stranicama TZ grada Karlovca.