Idući tjedan opet preko 30 stupnjeva, sunca će biti puno, a mogućnost za lokalne pljuskove bit će vrlo mala

VIŠE IZ RUBRIKE

    U četvrtak i petak očekuje se većinom sunčano i vruće vrijeme. Nešto više oblaka će biti u četvrtak ujutro i u petak navečer, a tom prilikom nije isključen pokoji pljusak. Temperatura zraka u daljnjem porastu pa bi opet mogla doći do 35 Celzijevih stupnjeva u hladu. Srećom, noćna temperatura će biti ugodna pa ćemo i dane izdržati bez većih problema.

    Krajem petka i u noći na subotu sve oblačnije uz moguć pljusak. Subota bi onda bila promjenjiva i svježija. Povremeno može biti kiše ili pljuskova s grmljavinom, a vjetar će pojačati i donijeti osvježenje. Temperatura neće puno preko 25 Celzijevih stupnjeva. Krajem dana smirivanje vremena.

    Za nedjelju i ponedjeljak naši prognostički izračuni pokazuju sunčanije i ponovno malo toplije vrijeme. Mala je mogućnost za neki rijetki lokalni pljusak. Noći će ostati ugodno svježe, a dnevna temperatura će se još uvijek držati malo ispod 30°C.

    U utorak i srijedu idemo opet preko 30 stupnjeva, sunca će biti puno, a mogućnost za lokalne pljuskove vrlo mala, prognozirao je Kristijan Božarov.