Mjerodavne službe Karlovačke županije u kontaktu su sa službama grada Karlovca i Općine Barilović, čija će povjerenstva obići stradala područja kako bi se utvrdilo ima li elemenata za proglašenje elementarne nepogode

Šire dugoreško i karlovačko područje pogodilo snažno nevrijeme, velike su štete i na poljoprivrednim površinama

VIŠE IZ RUBRIKE

    Šire dugoreško i karlovačko područje pogodilo je nešto prije podneva snažno nevrijeme. Jak vjetar praćen kišom srušio je mnogobrojna stabla, bacao crijepove s kuća, a došlo je i do bujica i prekida u opskrbi električnom energijom. Na mnogim područjima velike su štete i na poljoprivrednim površinama.

    Stradala područja obišao je ravnatelj Ravnateljstva civilne zaštite Damir Trut, koji je obišao Tušilović, Cerovac i Belajske Poljice.

    Ravnatelja Truta dočekali su tajnik Stožera civilne zaštite Karlovačke županije Josip Ribar, načelnica Stožera civilne zaštite Grada Karlovca i zamjenica gradonačelnika Ivana Fočić, načelnik PU karlovačke Darko Car te voditelj Službe civilne zaštite u Karlovcu Alenko Hudak.

    Ravnatelj Trut pohvalio je sve žurne službe, od vatrogasaca do ekipa HEP-a, zbog brze reakcije na otklanjanju posljedica nevremena.

    Mjerodavne službe Karlovačke županije u kontaktu su sa službama grada Karlovca i Općine Barilović, čija će povjerenstva obići stradala područja kako bi se utvrdilo ima li elemenata za proglašenje elementarne nepogode, izvijestila je Karlovačka županija.