Drugi vikend Riječnog kina: Nakon Ozlja i Ogulina večeras ponovo na Foginovom

VIŠE IZ RUBRIKE

    Drugi je vikend 12. Riječnog kina uz Karlovačko, a sinoć je u Ogulinu održana peta večer. Program u organizaciji Kinokluba Karlovac, podržali su Turistička zajednica grada Ogulina i Kinoklub Ogulin. Prikazan je film “Licorice Pizza”. Uoči filma posjetitelji su igrali Kviz preko mobitela, a pobjednik je Dalibor Karas. Nagrade su osim Kinokluba Karlovac osigurali pokrovitelj manifestacije Karlovačko, Aquatika, Europe Direct Karlovac i Biblo.

    Nakon programa u Kamanju, Ozlju i Ogulinu, Riječno kino se večeras vraća na Foginovo kupalište u Karlovcu. U 21 h posjetitelji će moći zaigrati Kviz, a slijedi film "Ego protiv ega". Radi se o španjolskoj komediji u kojoj glavne uloge igraju Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez.

    Ova satirična komedija imala je premijeru na Filmskom festivalu u Veneciji, a režiju potpisuju Argentinci Mariano Cohn i Gastón Duprat. Priča počinje kad 80-godišnji farmaceutski magnat odluči ostaviti neki trajniji trag te odluči financirati neki film. Film će režirati ekscentrična redateljica, a za glavne uloge angažirane su suprotnosti; Španjolac s međunarodno, hollywoodskom karijerom te Argentinac sa španjolskom adresom.