U petak suh i "zdrav" zimski dan, sljedeći tjedan uglavnom suho vrijeme

VIŠE IZ RUBRIKE

    U četvrtak sredinom dana i popodne više suhog vremena, ali i niže temperature, primjereniju godišnjem dobu. Vjerojatno će se polako razvedriti pa su moguća i kraća sunčana razdoblja. Jutarnja temperatura oko nule, a dnevna između 4 i 6 Celzijevih stupnjeva.

    U petak suho i prohladno, ujutro uz mraz i mjestimičnu maglu. Jutarnja temperatura nekoliko stupnjeva ispod nule, a dnevna u laganom plusu. Bit će suh i zdrav zimski dan, piše Kristijan Božarov.

    Za vikend još nije sigurno. Postoji mogućnost za povremene slabe oborine, ali moguće je da se zadrže u južnijem dijelu Hrvatske. Ako nešto bude padalo može biti različitih oborina, jer će temperature ostati niže. Vjerojatnije je neko lepršanje snijega, ponegdje uz tanji snježni pokrivač.

    To je ipak izglednije u gorju nego u nizinama. Temperatura u noćnim satima malo ispod nule pa budite oprezni zbog moguće poledice, a danju ćemo mjeriti između 0 i 3 Celzijeva stupnja.

    Početkom sljedećeg tjedna uglavnom suho vrijeme, osobito u utorak i srijedu.

    Moguća je jutarnja magla, a bit će i mraza. Tijekom dana ćemo imati i kraća sunčana razdoblja. Vjetar većinom slab, a temperatura zraka bi ostala primjerena dobu godine. U noći i ujutro ispod nule, a sredinom dana u laganom plusu.