Na svečanosti u Sportskoj dvorani na Rakovcu nagrađeni najbolji u prošloj godini

2019. godina bila je vrlo uspješna za Kickboxing klub "Tigar"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Kickboxing klub "Tigar" organizirao je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu svečanost povodom završetka sportske godine. Tom prigodom klub je nagradio najuspješnije natjecatelje u prošloj godini i predstavio planove za 2020. godinu. O rezultatima ostvarenim u prošloj godini govorio je predsjednik kluba Zoran Cicvara.

    -Za nas je sportska 2019. godina bila vrlo uspješna, ostvarili smo niz vrhunskih rezultata. Nastupili smo na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore, na niz međunarodnih turnira, na dva natjecanja Svjetskog kupa i tri natjecanja Europskog kupa. Na svim tim natjecanjima osvajali smo medalje i imamo šest titula državnih prvaka, rekao je Cicvara.

    Zoran Cicvara istaknuo je da se u klubu ozbiljno radi i da se u 2020. godini očekuju još bolji rezultati.

    -Od iduće godine očekujemo i puno više, jer smo oformili jedan mladi tim natjecatelja, njih dvadesetak, koji će se priključiti prvom timu. Očekujem da će neki od njih, koji su jako talentirani, ostvariti kvalitetne rezultate, kazao je Zoran Cicvara.

    Kickboxing klub "Tigar" organizirat će uskoro u Sportskoj dvorani na Rakovcu natjecanje Europskog kupa.

    -Pripreme su u tijeku, već imamo prijave sedamnaest država, a još ima mjesec dana do natjecanja. Ove će godine turnir biti izuzetno jak. On je već postao vrlo kvalitetan i u Karlovac dolaze samo oni natjecatelji, koji su sposobni ostvariti velike rezultate. Radi se o vrlo kvalitetnim borcima. Opet ćemo popuniti sve smještajne kapacitete u Karlovcu i okolici i to me veseli, istaknuo je Cicvara.

    Klub je u 2019. godini sudjelovao na 29 natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Na svečanosti je nagrađeno dvadesetak natjecatelja, koji su se istaknuli u prošloj godini. Najuspješnija u 2019. godini bila je Lara Mihalić, a treba istaknuti i Roku Puljak. Na klupskoj rang listi po ostvarenim rezultatima u 2019. godini prva je Lara Mihalić, druga Roka Puljak i treći Lukas Jurašić. (b.o.)