Održana redovna godišnja sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije

2019. godina bila je uspješna za županijski nogomet

VIŠE IZ RUBRIKE

    Redovna godišnja sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije održana je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Između ostalog, na dnevnom redu sjednice bili su plan i program rada te financijski plan za iduću godinu. Predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak istaknuo je da će se u idućoj godini nastaviti s provođenjem natjecanja za sve uzraste, selektivnim treninzima, utakmicama i kampovima, školovanjem trenerima te će se i dalje pomagati klubovima. Mrzljak je kazao da je zadovoljan s 2019. godinom.

    -Možemo slobodno reći da je bila jedna od uspješnijih godina zahvaljujući pomoći Hrvatskog nogometnog saveza u vidu opreme i financijskoj pomoći za infrastrukturu. Možemo reći da smo napravili stvarno dobru stvar u ovoj godini, istaknuo je Dario Mrzljak.

    Vodeći klub u Karlovačkoj županiji Nogometni klub "Karlovac 1919" osvojio je titulu jesenskog prvaka i vrlo je blizu ulaska u Treću hrvatsku nogometnu ligu.

    -To je ono što ja pričam cijelo vrijeme, nama je potreban jak "Karlovac 1919", potreban je cijeloj Karlovačkoj županiji. Imamo četrnaest bodova pred trećeplasiranom ekipom, a dvije momčadi idu u viši rang. Ja se stvarno nadam da će se to ostvariti. Zaželo bi našem pobjedniku Prve županijske nogometne lige da se plasira u četvrtoligaški rang. To bi bio jedan dobar put za županijski nogomet, rekao je Mrzljak.

    Niz klubova u Karlovačkoj županiji napravilo je iskorake u ovoj godini, pa se može da se u županijskom nogometu dobro radi.

    -Baš smo čuli na sjednici o Školi nogometa Ogulin, gdje rade jako dobro. Može se reći da stvari idu na bolje u većini klubova, radi se, dobro se radi s mladeži. Produkt ćemo vidjeti u seniorskim momčadima kroz nekoliko godina, kazao je Mrzljak.

    Na sjednici je u članstvo primljen Nogometni klub "Barilović". U ime Hrvatskog nogometnog saveza skupu su prisustvovali viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić i dopredsjednik UEFA-ine komisije za futsal Boris Durlen. (b.o.)