Ekskluzivno u Karlovcu

Skin Routine centar donosi Reviderm dermokozmetiku i lasersku epilaciju nove generacije

VIŠE IZ RUBRIKE

    Novi početak nakon godišnjeg odmora donosi priliku za osvježenje i pripremu za nove projekte i izazove. Osvježite svoju kožu za jesen, iskoristite besplatnu analizu kože i 50% popusta na lasersku epilaciju nove generacije – rezervirajte svoj termin prije nego što posebna ponuda nestane!


    Skin Routine centar, jedini u Karlovcu i okolici, nudi vrhunske usluge laserske epilacije s najnovijim diodnim laserom njemačkog proizvođača Asclepion. „Diodni laser predstavlja zlatni standard u uklanjanju dlačica i nudi najbolje rezultate s dugotrajnim učinkom," istaknula je vlasnica Ana Pavlaković, koja je s ljubavlju i strašću, ali i iz vlastite potrebe prema njezi kože osnovala centar. Laser je medicinski certificiran s CE i FDA oznakama, što jamči sigurnost i učinkovitost tretmana te ispunjava zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde u Europskoj uniji i SAD-u. S njim se, osim uklanjanja dlačica, tretiraju i akne, rejuvenacija kože lica i dekoltea.

    Osim toga, Skin Routine centar jedini je specijalizirani Reviderm centar u Karlovcu. S inovativnim pristupom dermokozmetici i vrhunskom tehnologijom, centar nudi rješenja za najzahtjevnije problematike kože, uključujući akne, hiperpigmentaciju, bore, ožiljke, urasle dlačice i dr. Svaki proizvod možete isprobati u centru prije kupnje, a tijekom prvog tretmana koristi se preporučena kozmetika kako bi se provjerilo odgovara li vašoj koži i jesu li prisutne ikakve reakcije.

    Ana ističe da je njezin pristup temeljen na individualizaciji: "Svaki klijent zaslužuje najbolju moguću njegu, prilagođenu njegovim specifičnim potrebama. Moj cilj je da svaka osoba ima lijepu i zdravu kožu, a sve kreće od temeljite i profesionalne analize kože. Na temelju stvarnog stanja kože razvijam plan tretmana i njege kako bi se postigli najbolji rezultati.” Sve veći interes i stalan rast prodaje potvrđuje da je ovakav pristup prepoznat i visoko cijenjen zbog svoje kvalitete.

    Petra Cicvarić, poznata hrvatska glumica, zaštitno je lice Skin Routine centra. O svom iskustvu u ovom centru Petra kaže: "Biranje Skin Routine centra za mene je prirodan izbor zbog njihove izvrsne kvalitete. Vrhunska usluga, opuštena atmosfera i provjereno dobri proizvodi uvijek će biti moj razlog za dolazak u Skin Routine."

    Uz laserske tretmane, Skin Routine prvi u regiji nudi Reviderm Skin Peeler Ultra, inovativan uređaj za kristalnu mikrodermoabraziju i ultrazvuk, te Skin Needler za microneedling, pružajući rješenja za proširene pore, akne, hiperpigmentacija, bore i ožiljke nastale od akni. Rezultati su nevjerojatni. Brojne klijentice su vidjele dramatične promjene, od smirivanja akni do poboljšanja teksture kože, i to nakon samo nekoliko tretmana, a njihove recenzije svjedoče o kvaliteti usluge: "Koža mi se transformirala u manje od tri mjeseca", piše jedna od zadovoljnih klijentica, ističući da su tretmani i pažljiva analiza kože konačno donijeli dugoočekivane rezultate. Druga recenzija hvali tretmane mikrodermoabrazije i microneedlinga: “Nakon dva tretmana, lice mi nikada nije bilo ljepše, jedva čekam treći!”

    Uz vrhunske tretmane, centar nudi posebne pakete"Bride to be" za mladenke te "Mommy Break" tretman, posebno osmišljen za mame koje žele predah i njegu. U ponudi su i poklon bonovi, idealni za sve prigode, te jedinstvena „Skin Routine masaža“. Od jeseni, centar će uvesti kombiniranu infracrvenu i finsku saunu, a vlasnica ističe proširenje usluga u budućnosti prema potrebama svojih klijentica.

    „Želite li svojoj koži pružiti njegu kakvu zaslužuje i otkriti svoju najbolju verziju? Nakon godišnjih odmora i početka novih poslovnih i privatnih projekata, investirajte u sebe i zdravlje svoje kože. Dođite u Skin Routine i učinite svoju kožu najboljim odijelom te se vratite svježiji i revitalizirani. Iskoristite ovu sjajnu priliku i uživajte u besplatnoj analizi kože, dostupnoj od 16. do 20. rujna, a posebna akcija na laserske tretmane s popustom od čak 50%, očekuje vas od 23. do 27. rujna.

    „Otvorenje Skin Routine centra na Dan žena nije slučajno, već simbolično; moj centar pruža ženama priliku da se opuste u mirnoj oazi uz vrhunsku tehnologiju i dermokozmetiku uz najbolju moguću njegu za tijelo i kožu – dodaje Ana.“

    Najnovije trendove, aktualne ponude i dodatnu inspiraciju pronađite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.