Prvi Karlovački

16-godišnjak utopio se u rijeci Kupi u Ozlju

Autor: Branko Obradović

23.06.2021

Crna kronika

Prilikom prevrtanja traktora smrtno stradao muškarac

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Vojniću i dvije prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 19. do 22. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u stan 59-godišnjakinje na području Netretića i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer je na području Breznika Žakanjskog, općina Žakanje, prilikom košnje trave na livadi 62-godišnjak upravljao traktorom karlovačkih registarskih oznaka te je u jednom trenutku došlo do proklizavanja i prevrtanja traktora preko obrova uslijed čega je vozač smrtno stradao. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

Jučer poslijepodne na kupalištu na rijeci Kupi u Ozlju 16-godišnjak je ušao u rijeku radi osvježenja te se iz neutvrđenog razloga utopio. Na mjestu događaja proveden je očevid, a nadležnom državnom odvjetništvu o događaju će biti dostavljeno izvješće.