U 15 sati se očekuje početak Best in Showa kada svi posjetitelji mogu vidjeti najljepše primjerke svih pasmina izloženih na izložbi. Prema rasporedu, proglašenje ukupnog pobjednika očekuje se oko 17 sati.

1.654 psa, 5.234 posjetitelja, 12 sudaca, 26 zemalja... CACIB Karlovac -„4 Rivers Winner 2022.“

VIŠE IZ RUBRIKE

    Dvostruka međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac -„4 Rivers Winner 2022.“ ponovno se održava u Karlovcu. Danas i sutra u organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac, manifestacija se održava na prostoru Vunskog polja, a prva izlaganja u ringovima započela su u 10 sati, nakon svečanog otvorenja. Ulazak za sve posjetitelje je u potpunosti besplatan.

    Ovo je deveta po redu karlovačka izložba pasa, jedna od najvećih na hrvatskom prostoru, ali i izložba koja svake godine okuplja sve veći broj inozemnih i domaćih izlagača. Sudci dolaze iz Irske, Poljske, Portugala, Finske, Slovenije i Hrvatske. U oba izložbena dana prijavljeno je više od 1600 pasa. Također, u sklopu glavne CACIB Karlovac izložbe, kao i prethodnih godina, održat će se specijalne izložbe tornjaka i bijelih švicarskih ovčara, ali i Glavna uzgojna izložba hrvatskih autohtonih pasmina koju organizira Hrvatski kinološki savez prvog dana izložbe.

    Inače, CACIB je skraćenica od Certificat d'Aptitude au Championnat International de Beauté, a u svijetu kinoloških izložbi označava internacionalni certifikat prvaka u ljepoti, tj. potvrdu osvojene kandidature za internacionalnog šampiona u ljepoti.

    Osim što posjetitelji mogu upoznati preko 150 različitih pasmina, mogu uživati i u ukusnim delicijama ovogodišnjeg sudionika zagrebačkog Burger festivala - Instituta za burgere koji će uz popularne burgere u ponudi imati i gulaš, kobasice, vegeburger i razne fine doručke i ostala jela... Za opuštenu atmosferu i druženje, osiguran je VAU! kutak sa sjedećim garniturama u kojem svi izlagači i posjetitelji sa svojim ljubimcima mogu u potpunosti uživati u izložbi pasa.

    U 15 sati se očekuje početak Best in Showa kada svi posjetitelji mogu vidjeti najljepše primjerke svih pasmina izloženih na izložbi. Prema rasporedu, proglašenje ukupnog pobjednika očekuje se oko 17 sati.