Prvi Karlovački

Prepoznajete li osobe s fotografija?

19.06.2019

Crna kronika

Policijska uprava karlovačka poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili neka se jave na broj 192

U Ulici B. Frankopana u Ogulinu 14. veljače 2019. godine između 18.55 i 19.05 sati te u još tri navrata tijekom veljače 2019. godine tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine otuđile razne kozmetičke proizvode.

OPIS OSOBA:

Jedna ženska osoba tamnije kose, odjevena je u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici, u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu.

Druga ženska osoba svijetle kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena.

Treća ženska osoba tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena.

Pozivaju se građani da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili neka se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr  .