Prvi Karlovački

Aurora Štefanac među najboljim malim likovnjacima na državnoj razini

13.06.2019

Mozaik

Učenici primili priznanja za sudjelovanje u natječaju Državne uprave za zaštitu i spašavanje na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite u školskoj godini 2018./2019

Učenici županijskih osnovnih škola te Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži primili su priznanja za sudjelovanje u natječaju Državne uprave za zaštitu i spašavanje na temu  katastrofa i snaga sustava civilne zaštite u školskoj godini 2018./2019.

U županijskom centru 112 svoju nagradu primila je i Aurora Štefanac, učenica trećeg razreda Osnovne škole Dragojla Jarnević čiji je rad ušao među tri najbolja likovna rada na državnoj razini.

Najboljim likovnim radovima u Karlovačkoj županiji ocijenjeni su radovi Sare Dujić iz Područne škole Cerovac Vukmanićki te Mateje Špišić iz Osnovne škole Antun Klasinc iz Lasinje. Najbolji literarci u županiji bili su Valentina Grdina iz škole  Rečica i Luka Jolić iz škole Vojnić. Od mališana iz Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladih, najbolji je rad Josipa Banovića koji je crtao uz stručno vodstvo mentorice Darinke Petković.

Brojni pristigli radovi pokazali su bogate talente naših učenika ali i predan rad mentorica: Ane Prepolec Padežnin, Anice Globan Kovačić, Martine Štengl Šoić, Vladimire Ribić, Ivane Kolić, Sanje Ravbar, Albine Kovač i mnogih drugih koje već niz godina potiču učenike na razvoj kreativnosti.