Prvi Karlovački

Završio fotonatječaj „Magični Karlovac”, izabrano 12 najboljih

31.12.2018

Vijesti

Na natječaj pristiglo više do 180 fotografija, a prijavilo se više od 50 autora od kojih su neki i van granica naše županije. Odabrane fotografije možete pogledati u galeriji.

S ciljem promocije kulturne baštine i prirodne ljepote grada Karlovca, Hrvatski radio Karlovac i putnička agencija KA TRAVEL organizirali su fotonatječaj “Magični Karlovac”.  Želja je bila potaknuti fotoumjetnike, kako amatere tako i profesionalce da samostalno stvaraju i promišljaju o Karlovcu kao gradu koji osim ljepota, nudi i brojne sadržaje te time ističe svoju jedinstvenost. Fotonatječaj je bio otvoren od 13. srpnja do 14. prosinca 2018. godine.

Naš grad doista jest magičan, pa motiva nije nedostajalo. Sudionici natječaja zabilježili su poznate vizure grada, a opet svaki na svoj i drugačiji način pa je svaka fotografija jedna nova priča koja govori više od tisuću riječi.

Zato pred stručnim žirijem u sastavu Marijana Buneta, Matija Perković, Igor Čepurkovski i  Dinko Neskusil, nije bio lak posao. Naime, na natječaj je pristiglo više do 180 fotografija, a prijavilo se više od 50 autora, od kojih neki i van granica naše županije.

Prema pravilima natječaja izabrano je 12 najboljih fotografija među kojima se skriva i pobjednička.  Nagrada za 1. mjesto jest poklon bon putničke agencije KA TRAVEL d.o.o. u iznosu od 5.000 kuna, dok će ostale fotografije koje su ušle u ovaj izbor biti na izložbi te će poslužiti za izradu razglednica grada Karlovca.

Ime pobjednika bit će dostupno na službenoj stranici kao i u novinama Karlovački tjednik.

Fotografije su pred vama pa dijelite, lajkajte, hashtagajte.