Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teže ozlijeđen motociklist

11.05.2019

Sport

Krađa novca iz stana u Grabriku

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i četiri prometne nesreće, od kojih su tri s materijalnom štetom i jedna s teže ozlijeđenom osobom. Voditelj smjene OKC-a Mile Valentić izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 21. travnja do 10. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije obiteljske kuće 59-godišnjaka u mjestu Capani, općina Tounj i otuđio dvije motorne pile, jednu brusilicu, jednu bušilicu te jedna građevinska kolica. Materijalna šteta veća je od 5.000,00 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 86-godišnjakinje da joj je jučer u prijepodnevnim satima, u stan u Gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, došla jedna nepoznata ženska osoba te se predstavila kao agentica koja promovira medicinske proizvode i ponudila joj masažu. Za vrijeme masaže nepoznata ženska osoba iskoristila je nepažnju 86-godišnjakinje te joj otuđila novac.

Jučer u 12,35 sati na državnoj cesti DC23 u Donjim Dubravama kod Tounja,  dogodila se prometna nesreća. Motociklom mađarskih registarskih oznaka upravljao je 46-godišnjak, državljanin Mađarske, koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom te sletio van kolnika. U prometnoj nesreći 46-godišnji vozač motocikla teško je ozlijeđen, a zbog počinjenog prometnog prekršaja vozaču je naplaćena novčana kazna.