Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač mopeda

06.12.2018

Crna kronika

Krađa na području Ogulina

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 52-godišnje djelatnice trgovine u Gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu da joj je 3. prosinca u poslijepodnevnim satima, s pulta pored blagajne nepoznati počinitelj otuđio mobitel. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 54-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj iz kuće na području Ogulina otuđio novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovna kartica i novac.

Jučer u 15.40 sati u Ulici Luščić, u Karlovcu, dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,49 g/kg upravljao je 51-godišnjak koji je u zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, pao s mopeda i teško se ozlijedio. Protiv vozača mopeda bit će proslijeđen obavezni prekršajni nalog.