Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen pješak

22.05.2019

Crna kronika

U cilju pronalaska počinitelja jučerašnje pljačke Karlovačke banke policija provodi kriminalističko istraživanje

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je 14 kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i dvije prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer u 11.12 sati u poslovnici banke u Karlovcu, u gradskoj četvrti Zvijezda, nepoznata maskirana osoba uz prijetnju vatrenim oružjem počinila je razbojništvo nad dvjema zaposlenicama starosti 43 i 54 godine, te otuđila novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a u cilju pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer su u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljene prijave zaposlenika trgovačkog društva da je u razdoblju od 16. do 20. svibnja nepoznati počinitelj sa tri stovarišta na području Ogulina, otuđio drva bukve i javora. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Sinoć u 22.15 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Budačka Rijeka dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 44-godišnjak koji je zbog kasnog uočavanja naletio na 62-godišnjeg pješaka koji se pod utjecajem alkohola od 1,94 g/kg kretao kolnikom, a nije bio označen nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom. Tom prilikom 62-godišnji pješak je teško ozlijeđen, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.