Prvi Karlovački

U Novom Centru postavljene dvije oglasne ploče

12.03.2019

Karlovac

Projekt vrijedan 10-ak tisuća kuna u cijelosti je financiran sredstvima ove gradske četvrti

Predstavnici Gradske četvrti Novi centar postavili su dvije oglasne ploče na dvije različite lokacije.

Jedna se nalazi uz šetnicu prema Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić”, a druga na Trgu hrvatskih branitelja, uz šetnicu  suda. Projekt vrijedan 10-ak tisuća kuna u cijelosti je financiran sredstvima ove gradske četvrti, oglasne ploče izradila je tvrtka DARK, a projekt je podržao i Grad Karlovac.

Projekt Gradske četvrti Novi Centar započeo je na takav način da uz komunikacijske alate koje imamo u gradskoj četvrti, internetsku stranicu, email, telefone, poznatu adresu, pokušamo s ovim oglasnim pločama pristupiti građanima na jedan neposredniji način, izjavio je predsjednik četvrti, Dario Greb.

O aktivnostima i aktualnostima u radu Vijeća gradske četvrti, građani osim na oglasnim pločama mogu doznati i iz Glasnika Novog Centra.

-Mi imamo Glasnik koji izlazi nekoliko puta godišnje i u njemu se nalaze sve informacije vezane za rad gradske četvrti u proteklom razdoblju, istaknuo je.

Naglasio je i kako su na posljednjem KAkvartu bili aktivni i uspjeli dobiti sredstva za projekt za kojega se nadaju da će biti nastavljen u idućem mandatu, a to je replika Vodotornja. (sl)

Foto: I. Čepurkovski