Prvi Karlovački

Sportski vikend

22.03.2019

Sport

Baseball klub "Olimpija 83" organizira ovaj vikend 4. memorijalni turnir "Dragutin Gales"

Baseball klub “Olimpija 83” organizira ovaj vikend 4. memorijalni turnir “Dragutin Gales”, kojim počinje nova sezona. U subotu od 10 sati sastaju se “Olimpija 83” – “Zagreb”, a od 14 sati Reprezentacija Slovenije do 18 godina – USA selekcija baze Aviano. U nedjelju od 10 sati igra se susret za treće mjesto, a od 14 sati za prvo mjesto.

Svečana skupština Hrvatskog motociklističkog saveza bit će održana u subotu u Restoranu “Zrinski” u Karlovcu. Na skupštini će biti uručene nagrade hrvatskog motociklističkog saveza za 2018. godinu. Početak je u 13 sati.

Stolnotenisačice “Aquaestila” gostuju u subotu u Varaždinu u posljednjem osamnaestom kolu Superlige za žene kod ekipe “Varaždina”. Susret počinje u 17 sati.

Kuglačice “Karlovca” dočekuju u subotu na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” u prvom kolu kvalifikacija za ulazak u Prvu hrvatsku kuglačku ligu za žene ekipu “Varaždina”. Susret počinje u 14 sati.

Rukometaši “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedamnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad “Mornara – Crikvenice”. Utakmica počinje u 19 sati.

Nogometaši “Karlovca 1919” dočekuju u subotu na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u devetnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb momčad “Dinama” iz Odranskog Obreža. Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

Košarkaški klub “Šanac Karlovac” gostuje u subotu u Labinu u osamnaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi “Rudara”. Utakmica počinje u 19 sati i 30 minuta.

Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u nedjelju u Velikoj Gorici u osamnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe “Udarnika”. Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Odbojkašice “Karlovca” gostuju u nedjelju u Sisku u devetnaestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene kod ekipe “Siska”. Susret počinje u 13 sati.

Rukometaši “Karlovca 2” gostuju u subotu u Puli u petnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške kod momčadi “Arene Pule”. Utakmica počinje u 20 sati.

U nedjelju su utakmice igraju sedamnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Draganić”, a od 15 sati “Slunj” – “Ogulin”, “Croatia 78” – “Korana”, “Dobra” Sveti Petar – “Zrinski Ozalj” i “Vojnić 95” – “Duga Resa 1929”. U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju su na rasporedu susreti šesnaestog kola. Od 11 sati sastaju se “Mladost” Zagorje – “Mrežnica” i “Petrova gora” – “Oštarije”, a od 15 sati “Šišljavić” – “Vrlovka”, “Dobra” Novigrad – “Kupa”, “Vatrogasac” – “Frankopan”, “Mladost” Rečica – “Cetingrad” i “VOŠK” – “Krnjak Barilović”.

Ovaj vikend klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U Prvoj B kuglačkoj ligi jug igrači “Kleka” iz Ogulina gostuju u osamnaestom kolu u subotu od 16 sati u Poreču kod momčadi “Istre”. Ovaj vikend igraju se susreti posljednjeg 22. kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Kuglači “Korane” iz Slunja dočekuju na svojoj kuglani u subotu od 17 sati “Mlaku” iz Rijeke. Karlovački “Željezničar” gostuju u subotu od 17 sati u Delnicama kod “Goranina”. Igrači “Policajca” dočekuju u subotu od 17 sati na kuglani u Ogulinu momčad “Velebita 2”. Kuglači “Karlovca” dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” momčad “Stare hiže”. Ogulinski “Obrtnik” igra u nedjelju od 11 sati u Otočcu s momčadi “Karlobaga”. “Kupa” iz Ozlja dočekuje na svojoj kuglani u nedjelju od 17 sati momčad “Mostanja 1949”.