Prvi Karlovački

Sportski vikend

16.03.2019

Sport

Rukometaši "Karlovca" gostuju danas u Rijeci kod "Kozale"

Rukometaši “Karlovca” gostuju u subotu u Rijeci u šesnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi “Kozale”. Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

Stolnotenisačice “Aquaestila” gostuju u subotu u Zagrebu u sedamnaestom kolu Superlige za žene kod ekipe “TIS-a”. Susret počinje u 11 sati.

Rukometaši “Karlovca” gostuju u subotu u Rijeci u šesnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi “Kozale”. Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedamnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene  ekipu “Dugog Sela”. Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

Nogometaši “Karlovca 1919” gostuju u subotu u Zagrebu u osamnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi “Vrapča”. Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

Odbojkašice “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osamnaestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu “Don Bosca” iz Zagreba. Susret počinje u 20 sati.

Rukometni klub “Dubovac – Gaza” dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške momčad “Arene” iz Pule. Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta.

Rukometaši “Karlovca 2” dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške momčad “Buzeta 2”. Utakmica počinje u 15 sati.

U nedjelju se igraju utakmice šesnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Slunj”, a od 15 sati “Draganić” – “Duga Resa 1929”, “Zrinski Ozalj” – “Vojnić 95”, “Korana” – “Dobra” Sveti Petar i “Ogulin” – “Croatia 78”. U nedjelju se igraju i susreti petnaestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 11 sati sastaju se “Krnjak Barilović” – “Šišljavić”, a od 15 sati “Oštarije” – “VOŠK”, “Mrežnica” – “Petrova gora”, “Cetingrad” – “Mladost” Zagorje, “Frankopan” – “Mladost” Rečica, “Kupa” – “Vatrogasac” i “Vrlovka” – “Dobra” Novigrad.

Ovaj vikend klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U Prvoj B kuglačkoj ligi jug igrači “Kleka” iz Ogulina dočekuju u sedamnaestom kolu u subotu od 17 sati momčad “Crikvenice”. Ovaj vikend igraju se susreti 21. kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Kuglači “Mostanja 1949” pobijedili su na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” “Policajca” iz Ogulina sa 6:2. Karlovački “Željezničar” dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” momčad “Karlobaga”. “Kupa” iz Ozlja gostuje u subotu od 18 sati i 30 minuta u Rijeci kod momčad “Mlake”. Kuglači “Stare hiže” dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” ekipu “Korane” iz Slunja. Igrači “Obrtnika” dočekuju u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu momčad “Karlovca”.