Prvi Karlovački

Provaljeno u kuću na području Tušilovića

24.05.2019

Crna kronika

Na području Ozlja otuđen osobni automobil

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i jedna prometna nesreća s lako ozlijeđenom osobom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U prijepodnevnim satima 23. svibnja, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 66-godišnjaka na području Tušilovića te otuđio novac i nakit. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 10. do 23. svibnja na području Barilovića nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i pomoćne prostorije 67-godišnjakinje te otuđio dva motorna trimera i motornu pilu. Materijalna šteta veća je od 14.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 75-godišnjaka da mu je u poslijepodnevnim satima iz dvorišta vikend kuće na području Ozlja nepoznati počinitelj otuđio otključani osobni automobil. U večernjim satima na području Policijske uprave ličko-senjske pronađeno je vozilo i osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem. Zbog zdravstvenih razloga osoba je smještena u zdravstvenu ustanovu te će po izlasku nad njom biti provedeno kriminalističko istraživanje.