Prvi Karlovački

Pobjednik foto natječaja Magični Karlovac Luka Pavković vodi sestru na putovanje

09.04.2019

Mozaik

Student telematike obećao je poslati fotke sa svog tajanstvenog putovanja

Pobjedniku fotonatječaja „Magični Karlovac“ Luka Pavković direktor Hrvatskog radio Karlovca Matija Perković i Marijana Buneta, vlasnica putničke agencije KA TRAVEL d.o.o. glavnog sponzora natječaja uručili su nagradu. Radi se o čeku od 5.000 kuna, odnosno putovanju po njegovoj želji.

Podsjetimo Luka je nagradu osvojio fotografijom pod nazivom „Round and round“. Prilikom preuzimanja nagrade ispričao je kako se prijavio na natječaj i odakle ideja za fotografiju.

Za natječaj mi je rekao moj cimer koji je smatrao da bih ja bio izvrstan kandidat za to. Pristao sam, prijavio se i praktički zaboravio jer je natječaj dugo trajao. I odjednom sam bio pobjednik. Mama me nazvala, bila je uzbuđena i rekla mi da je nagrada pripala meni. Ideju za pobjedničku fotku sam dobio zbog činjenice da je Karlovac grad koji je usko vezan uz biciklizam, a uz to bicikl sam smjestio u samo središte grada, u Zvijezdu koja je isto tako simbol grada.

Hoće li putovati sam ili će imati društvo te kamo putuje, Luka nije htio otkriti baš sve.

Planiram voditi mlađu sestru na put, to je definitivno zaslužila jer je ona uvijek tu uz i za mene. Destinacija će ostati tajna, a fotke ću vam poslati, kazao je autor pobjedničke fotografije, inače student telematike u Rijeci.