Prvi Karlovački

Ovogodišnja maturijada uz Boeme, Strings band i DJ Jambeats

21.05.2019

Karlovac

Ovogodišnja maturijada bit će nakon okupljanja i povorke ulicama grada održana sutra na ŠRC-u Korana s početkom u 20 sati.

-Svirat će nam Tamburaški sastav Boemi, Strings band i DJ Jambeats i ovim putem pozivam sve građane da dođu, zabave se s nama i podrže nas, poručio je Karlo Kučan, predsjednik Vijeća maturanata grada Karlovca.

Ujedno je na pomoći u organizaciji i potpori zahvalio Gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Draženka Sila Ljubenko maturantima je zaželjela lijepi provod.

-Došao je zadnji dan škole i svi smo se tome veselili. Znamo da se i vi veselite sutrašnjem danu. Od srca vam želimo da se provedete lijepo, da vam taj dan ostane u najljepšem sjećanju, da uživate, a mi drugi ćemo se pobrinuti za sigurnost koja je najbitnija kada je takav dan u pitanju, ali doista morate uživati jer ste to zaslužili, poručila je između ostalog.

Podsjetila je kako nakon okupljanja na Vunskom polju, povorka od oko 900 maturanata u 19 sati kreće prema Radićevoj ulici, pored crkve Presvetog Trojstva, zatim ulicama Kraševom, Pavleka Miškine, Matice hrvatske, Korzom, Domobranskom prema ŠRC-u Korana.

I gradska i županijska pročelnica Sila Ljubenko i Marija Medić maturantima su poželjele da oni koji će raditi vrlo brzo nađu posao, ostali da se svi upišu u željene škole i fakultete, ali da nikada ne zaborave svoj grad i županiju i vrate se nakon školovanja. (sl)

Foto: I. Čepurkovski