Prvi Karlovački

Nogometni savez Karlovačke županije pomaže klubovima raznim donacijama

13.03.2019

Sport

Održana redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije

Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije održana je večeras u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Izvješća o radu podnesli su predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak i glavni tajnik Tomislav Kuzman. Savez je u prošloj godini imao prihode u iznosu 1.432.000 kuna, a rashodi su iznosili 1.110.000 kuna. Predsjednik Mrzljak istaknuo je da se pomaže klubovima na niz načina.

-Prije početka proljetnog dijela sezone poklonili smo svakom županijskom klubu po pet lopti. Županijskim prvoligašima po pet lopti za odigravanje utakmica, a županijskim drugoligašima po pet lopti za treninge. Na jesen će drugoligaši dobiti lopte za odigravanje utakmica, a prvoligaši za treninge. Dobili smo od HNS-a i određene količine opreme, markere, štapove, čunjeve i ostalo, a i to ćemo podijeliti klubovima. Na jesen ćemo svakom županijskom prvoligašu pokloniti video kameru za snimanje utakmica, rekao je Mrzljak.

Dario Mrzljak kazao je da će i tijekom ove godine biti proveden sustav natjecanja u svim kategorijama, od karlića do veterana. Gosti skupa bili su predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza Neven Šprajcer, Sreten Ćuk i Damir Stipković. U ime gostiju govorio je Neven Šprajcer, koji je istaknuo da će Nogometni savez Karlovačke županije i ove godine imati značajnu podršku HNS-a. (b.o.)

Foto: b.o.