Prvi Karlovački

Na seminar na Buško jezero otputovalo 53-oje gradskih i županijskih dužnosnika i djelatnika

10.01.2019

Županija

Troškove puta i ove godine snose sami sudionici

Na trodnevni seminar u Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru danas su po deseti put krenuli gradski i županijski dužnosnici, pročelnici, direktori i ravnatelji gradskih i županijskih tvrtki i ustanova, njih ukupno 53-oje.

Ove godine je kao i proteklih godina tema seminara služenje zajednici prije svega, a što se potpuno poklapa i s našom vizijom Karlovačke županije koja želi biti servis zajednici, odnosno servis servisa svim njezinim građanima i žiteljima, istaknula je uoči puta županijska pročelnica Marija Medić. Dodala je i kako se nakon ovakvog team buildinga uvijek osjećaju okrjepljeni i pomogne im u poslovnim odnosima.

Puno razgovaramo, puno poslovno komuniciramo, družimo se i zaista mislimo da su ti međuljudski odnosi bitni za kasniju kvalitetnu poslovnu suradnju u Karlovačkoj županiji, izjavila je. Naglasila je i da kao i proteklih godina, troškove puta snose sami sudionici. Tijekom puta zastat će u Zadru gdje će ih ugostiti župan Božidar Longin.

Župan Damir Jelić rekao je kako imaju jako puno otvorenih pitanja s poslovne strane.

-Program nam je poprilično reduciran da možemo se baviti poslom uz ovaj dio propitivanja kako služimo zajednici. Hvala svima koji nas podržavaju na ovom putu, a posebno hvala kritičarima, oni nas uvijek krijepe, oni su nam besplatni savjetnici i u našim su molitvama, poručio je Jelić.