Prvi Karlovački

“Korana” na moru

12.03.2019

Sport

Mlađi uzrasti Nogometnog kluba "Korana" odradili pripreme u Selcu

Čak 36 polaznika mlađih dobnih skupina Nogometnog kluba “Korana” uspješno je odradilo proljetne pripreme u Selcu. Pod vodstvom trenera Saše Pavletića, Marija Mihalića i Mihaela Raužana radilo se dva puta dnevno i skupilo osam treninga na polivalentnim igralištima Hostela Karlovac. Uz nogometnu vještinu limaći i karlići uz rad uz  loptu imali su i posebne i vrlo zanimljive kondicijske pripreme koje je osmislila i vodila  proslavljena karlovačka atletičarka, a danas uspješna međunarodna atletska trenerica Katica Milčić Mataković.

-Ovdje u Selcu naišli smo na izvrsne uvjete, a ljubazno osoblje hostela stalno nam je bilo na raspolaganju. Vremenski uvjeti bili su odlični i sigurno se vraćamo dogodine u još većem broju. Nadamo se da smo i mi bili dobri gosti i ponašali se kao pravi sportaši i pedagozi, rekao je Saša Pavletić.

Inače ovih dana Hostel Karlovac bio je sav u znaku buba mare. Iako ima još dosta vremena do službenog početka sezone u Hostelu Karlovac boravilo je preko stotinjak zaljubljenika u nogometnu loptu iz Duga Rese, Turnja i Blata. (b.o.)