Prvi Karlovački

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić uputio zahvalu službama i građanima

16.05.2019

Karlovac

Ovim putem gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić zahvaljuje svim akterima koji su se borili s visokim vodostajima rijeka

 

Posljednjih dana grad Karlovac borio se s visokim vodostajima rijeka.

Ovim putem gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić zahvaljuje se svim akterima koji su tome doprinijeli; Hrvatskim vodama, karlovačkoj policiji, Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Karlovca, svim članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava na području grada Karlovca i Karlovačke županije koji su bili na ispomoći, svim djelatnicima gradskih tvrtki koji su sudjelovali u aktivnostima, HGSS-u, Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, Vijećima mjesnih odbora i gradskih četvrti, mještanima na suradljivosti i na razumijevanju bez čije pomoći ne bi bilo moguće uspješno odraditi sve aktivnosti. Hvala i pripadnicima Hrvatske vojske koji su se odmah stavili na raspolaganje za pomoć. Gradonačelnik se također zahvaljuje i svim medijima, posebno lokalnim, koji su pravovremeno izvještavali o svim aktivnostima i na taj način distribuirali informacije brzo i kvalitetno.

Cilj Grada Karlovca je izgraditi trajan sustav obrane od poplava kojim bi se zaštitila sva područja grada. Sva nastojanja Grada Karlovca upravo i idu u tome smjeru. Slijedi detaljna procjena štete komunalne infrastrukture koja će biti moguća nakon povlačenja rijeka.

Službe ostaju i dalje aktivne na terenu za pomoć mještanima.