Prvi Karlovački

Izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu – Još samo tri dana do kraja prijava!

07.12.2018

Karlovac

Do sada je prijavljeno 14 izloga

U tijeku su prijave za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Ostalo je još samo tri dana do kraja prijava. Trenutno je prijavljeno 14 izloga, te ovim putem se pozivaju svi oni koji žele sudjelovati da se jave. Najljepši izlog i površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do ponedjeljka 10. prosinca do kraja dana.

Za svoj omiljeni izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca.
Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2019.
Priznanja i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljene u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“ u nedjelju, 30. prosinca 2018., u 17.oo sati u Glazbenom paviljonu.
Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave možete pronaći na web stranici TZ grada Karlovca www.visitkarlovac.hr.