Prvi Karlovački

Isplati se oglašavati na Prvom karlovačkom

01.12.2018

Mozaik

Radio je medij koji ulazi u sve domove, automobile i naša srca, a medijski portali s druge strane imaju pisane vijesti koje su dostupne svima s pametnim uređajima, na svakom mjestu. S ciljem lakšeg i učinkovitijeg slušanja streaminga, te omogućavanja jednostavnijeg zajedničkog oglašavanja pokrenut je "Klub radijskih postaja" koji na jednome mjestu okuplja preko 200.000 slušatelja.

Novost na medijskom tržištu je “Klub radijskih postaja” – platforma koja na jednom mjestu okuplja male i velike radijske postaje, te ih povezuje s portalom, s ciljem lakšeg i učinkovitijeg slušanja streaminga, te omogućavanjem jednostavnijeg zajedničkog oglašavanja na radijskim postajama i portalu. U klubu se trenutno nalazi preko 200.000 slušatelja koje “na terenu” pokrivaju  Hrvatski radio Karlovac, Radio Ogulin, Hrvatski radio Otočac te Radio Slunj, dok je na portalu LIKACLUB trenutno mjesečno više od 60.000 čitatelja, što nas dovodi do dosega ove platforme od preko 260 000 građana Republike Hrvatske.

Sve frekvencije navedenih radijskih postaja od kojih je većina s desetljećima tradicije rada, sada su na jednom mjestu. Na portalu LIKACLUB putem linka Slušaj ovdje, jednim klikom možete slušati karlovački, ogulinski, otočki ili slunjski radio. Uskoro će doći i nove radijske postaje, a prednosti ovakvog načina slušanja za sve korisnike Interneta su mnoge:

  1. jednostavnost – jednim klikom mijenjate radijsku postaju koju želite slušati
  2. ušteda vremena – ne trebate pretraživati web stranice raznih radijskih postaja, jednim klikom odlučujete koju ćete slušati iz Kluba radijskih postaja
  3. korisničko iskustvo – čist dizajn, kvalitetan zvuk s radija, stream koji funkcionira
  4. prednost za oglašivače – jedna ponuda za oglašavanje na svim radijskim postajama i portalu LIKACLUB

S obzirom na to da je riječ o medijskom tržištu koje pokriva dvije županije, zasad Ličko-senjsku i Karlovačku,a ima čujnost i u Primorsko-goranskoj, Istarskoj i Zagrebačkoj županiji,  putem agencije PRiLIKA komunikacije možete se povoljnije oglašavati pred svim slušateljima Kluba radijskih postaja i čitateljima portala LIKACLUB. Kontakt za oglašivače i traženje ponude je moja@prilika.eu .

Želimo vam ugodno slušanje i čitanje u ime svih partnera!