Prvi Karlovački

Inicijativa ProbudiKA zahvaljuje svim biračima na ukazanom povjerenju

15.04.2019

Politika

Na nedjeljnim izborima izašli su u dvije gradske četvrti: Novi centar i Rakovac

Inicijativa ProbudiKA zahvaljuje svim biračima na ukazanom povjerenju koje su nam pružili na izborima Vijeća gradskih četvrti te Vijeća mjesnih odbora. Na nedjeljnim izborima izašli smo u dvije gradske četvrti: Novi centar i Rakovac, pod listom broj 4 grupe birača za Novi centar, te na Rakovcu pod listom broj 2 grupe birača.

Inicijativa ProbudiKA treća je snaga Novog centra i Rakovca po broju osvojenih glasova, ne zaboravimo da je Novi centar po broju birača u rangu grada Slunja. Inicijativa ProbudiKA pobijedila je renomirane stranke sa nacionalne razine poput MOST-a, Živog zida, HNS-a i druge, a upravo je to dokaz da su naši sugrađani prepoznali dobru volju, iskrenost, trud i rad. Ovo je pobjeda truda, znanja i želje da se u ovim gradskim četvrtima ulaže na način koji su zaslužili svi stanovnici. Ukazano povjerenje predstavlja obvezu i motivaciju u postizanju dugoročnih ciljeva. Napredak i razvoj Novog centra i Rakovca kao i cijelog grada Karlovca naši su prioriteti. Baš zato nastavit ćemo osluškivati želje i potrebe naših sugrađana kako bi Karlovac bio mjesto ugodnijeg i boljeg  života.

Inicijativa ProbudiKA je nastala zbog svih nas stanovnika našeg lijepog grada Karlovca i želje da rješavamo probleme življenja u njemu. Vaše sugestije će biti naš program, bolje ceste, više nogostupa, biciklističkih staza, društvenih događanja, jeftiniji troškovi života (grijanje, voda, čistoća, vrtići i sl.), briga o najmlađima i najstarijima…

Još jednom Veliko HVALA i idemo dalje u zajedničkoj borbi za sretniji i bogatiji život svakog pojedinca.

Alen Kristović